2Blossom werkt vanuit de holistische visie dat lichaam & geest met elkaar verbonden zijn. Om weer balans te vinden maakt 2blossom gebruik van een brede en persoonlijke aanpak. Voeding, gedragsbewustwording (zoals bijv. beweging, omgaan met stress) en natuurlijke, bewezen effectieve & veilige middelen maken hiervan onderdeel uit. Voor de informatieliefhebbers & non-koppensnellers onder ons is hier op de achtergrondpagina's meer over te lezen.

Holisme

2blossom werkt vanuit de holistische visie. Wat betekent eigenlijk holisme precies en wat betekent dit voor de manier waarop 2blossom behandeld? Lees er hier meer over:

MEER OVER HOLISME

Gezonde voeding

Is alle voeding voedzaam? Wat is gezonde voeding? Hoe wordt ons voedingsgedrag bepaald, hoe krijg ik een voedingspatroon waarbij ik me goed voel en waar ik plezier aan beleef?

MEER OVER GEZONDE VOEDING

Fythotherapie

Fythotherapie is eigenlijk mooi woord voor plantengeneeskunde. Vrijwel alle stoffen die in onze hedendaagse medicijnen worden gebruikt komen oorspronkelijk uit planten. Meer over hoe natuurlijke middelen werken en welke middelen 2blossom o.a. gebruikt.

Meer over fythotherapie

Reguliere & natuurlijke geneeskunde

Er is een steeds grotere stroming waarin Complementaire en alternatieve geneeswijzen (CAG) gecombineerd & geïntegreerd worden. Waarin de sterke punten van beide methodieken samengebracht worden.

INTEGRATIEVE GENEESKUNDE

Sport

Beweging is belangrijk voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dertig minuten bewegen per dag, HIT, Cross-fit, er zijn zoveel verschillende ideeën & meningen over wat het beste is. Wat is de juiste manier van bewegen en hoe vind ik een manier die bij mij past?

MEER OVER SPORT

Referenties

Hetty

'Laura heeft de kwaliteit om binnen heel korte tijd het probleem waar je mee zit inzichtelijk te maken. Ze weet zo te coachen dat je zelf je eigen oplossingen vind. Ik heb haar ervaren als integer, warm en to the point'.

Anne

'Tijdens een periode van burn-out klachten en sterke vermoeidheid, heb ik advies bij Laura ingewonnen. Laura straalt zelf veel rust uit. Ze is erg betrokken en zoekt naar oplossingen en mogelijkheden als je die zelf even niet meer ziet. Haar coaching heeft me geholpen er grotendeels op eigen kracht weer helemaal uit te komen. Ik kan een sessie met Laura erg aanraden voor iedereen die uit balans is geraakt'.

Jolanda

'Toen ik in de overgang kwam vroeg ik haar advies. Zij gaf mij natuurlijke medicijnen voor de overgang en slaapproblemen. Ik heb er nog steeds heel veel baat bij. Laura is heel zorgzaam, je voelt dat ze je echt wil helpen'.

ALS JE AANVULLEND VERZEKERD BENT, WORDT JE BEHANDELING IN DE MEESTE GEVALLEN (GEDEELTELIJK) VERGOED.

  • Vaak geldt er een minimum vergoeding per dag en per jaar. Dit verschilt per verzekeraar. Weet je de naam van je zorgpakket? Kijk hier hoe dit bij jouw verzekeraar geregeld is.

weinig energie of gestressed?

2Blossom kijkt samen met jou hoe je weer in balans kan komen en hernieuwde energie & plezier kunt gaat ervaren.

Inschrijven nieuwsbrief - Schrijf je in voor 2blossom's Engelstalige Newsy letter

We worden gebombardeerd met gezondheids-en-voedings-"feiten". 2Blossom brengt het terug naar eenvoud, vanuit holistische visie en gebaseerd op het meest recente onderzoek

Over mij

2blossom heeft één stevige wortel: Laura Hoekstra, 'gezondheidsambassadeur'. Zij volgde de HBO opleiding tot integratief gezondheidstherapeut.
Als gezondheids/voedingskundige & coach werkt zij vanuit de holistische visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De uitdaging ligt er in de balans te vinden. "Dat is mijn passie, mensen helpen het beste uit zichzelf laten halen".

meer over mij
Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB