Blog

Nomineer je collega en krijg allebei een gratis massage op je werk!

Die ene collega die altijd onbaatzuchtig voor iedereen klaar staat, de koffie juffrouw die de goddelijkste koffie ter wereld maakt, de collega die je met één blik opfleurt, de persoon die met zijn muis vergroeid is en nodig wat ontspanning kan gebruiken. Wie schiet er in je gedachten als eerste naar boven? Wie verdient een heerlijke stoelmassage??

HOE WERKT HET:
Jij nomineert hieronder de collega en omschrijft zeer kort waarom hij of zij de massage verdient. Je replied de ingevulde tekst simpelweg via je Linkedin mail. Als jouw collega wordt gekozen dan komt 2blossom naar jullie kantoor en geeft zowel je collega als jou een heerlijke stoelmassage van 20 minuten. Even onvoorwaardelijke aandacht voor je schouders, nek, rug, armen& handen. Je kunt je kleding gewoon aanhouden. 2Blossom loot 3 collega’s van verschillende bedrijven uit, dus bedenk je niet & vertel:


WELKE COLLEGA VERDIEND EEN STOELMASSAGE EN WAAROM?!
Naam collega:
Hij /zij verdient een heerlijke stoelmassage omdat:


WANNEER:
Je kunt je collega aanmelden tot 5 maart 2015. In de tweede week van maart maak ik via Linkedin en via Facebook bekend wie er genomineerd zijn en kijken we samen in overleg met jullie baas hoe we jouw collega gaan verrassen.

Hartelijke groet,

Laura Hoekstra

    Over Laura Hoekstra

    Laura verzorgt zelf stoelmassages voor bedrijven en schakelt waar nodig extra krachten in. Daarnaast runt ze haar praktijk voor gezondheidsadvies en therapeutische massages (zie het praktijkdeel van deze website).

    Reageren

    Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
    bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB