• Wij brengen een unieke holistische aanpak in gezondheidsmanagement
  • Duurzame gezondheid als uitgangspunt. Healthy people, healthy planet
  • 2blossom werkt vanuit de laatste inzichten op wetenschappelijk gebied
  • Online agenda & op HBO niveau gecertificeerde masseurs

2blossom in uw bedrijf

2Blossom staat voor een integrale aanpak van gezondheid met een focus op preventie en optimalisatie van gezondheid. Met het actief bevorderen van de gezondheid en het welbevinden van werknemers is een strategisch bedrijfsbelang gediend; immers gezonde, bevlogen werknemers presteren beter! Bezoek hier 2blossom's zakelijke pagina ›

Gezondheidsconcepten

2Blossom biedt vernieuwende op maat gemaakte gezondheidsconcepten bijvoorbeeld voor tijdens uw bedrijf's gezondheidsevent. Wij bieden een unieke holistische aanpak, kijkend naar de specifieke behoeften in uw bedrijf en samenhang tussen welzijn, mindset, voeding en lifestyle.

Meer over gezondheids- concepten

Stoelmassage

Structurele stoelmassage heeft een preventief gezondheidseffect. De stoelmasseur brengt ontspanning, maar stemt ook af op eventuele klachten, vervult een signalerende functie en maakt bewust van werkhouding. Wilt u meer weten over dit waardevolle 'cadeau' voor uw medewerkers en organisatie?

Meer over bedrijfs- stoelmassages

Trainingen & Webinars

Welzijn en veerkracht zijn belangrijke factoren voor betrokkenheid van medewerkers en bedrijfsresultaten. Wij bieden op maat gemaakte welzijns- en veerkrachtstrainingen die innovatief en inspirerend zijn, gebaseerd op de laatste inzichten over voeding, gezondheid, veerkracht en (mentaal) welbevinden.

Meer over trainingen en webinars

Vitale en gemotiveerde medewerkers?

2Blossom staat voor een holistische aanpak en kijkt naar de verschillende factoren welke een rol spelen bij werknemer welbevinden en de samenhang daartussen.

2blossom's praktijk

Het is een dagelijkse uitdaging om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven. Stress of gezondheids-klachten kunnen ons flink in de weg zitten. Het is een hele kunst om goed naar de signalen van je eigen lichaam te (leren) luisteren. Toch is dat de beste manier om in evenwicht te blijven. Daarom is 2blossom er voor iedereen die bewust met gezondheid om wil gaan. Ook behoefte om (op) te bloeien?

In de meeste gevallen vergoedt je verzekering (gedeeltelijk) 2blossom's behandeling.
Bezoek hier 2blossom's particulieren pagina ›

Gezondheidsadvies in 2blossom's praktijk

Kan goede voeding lichamelijke klachten voorkomen en zelfs helpen genezen? Ja, is het antwoord. Uit onderzoek blijkt hoe belangrijk voeding is. 2Blossom kijkt samen met jou naar jouw voedingspatroon, maar ook het totaal plaatje. Hoe ga je om met stress, emoties, wat betekent je klacht voor je. Samen gaan we op zoek naar wat bij jou past. Het vinden van balans en genieten van eten staan voorop.

Meer over gezondheidsadvies

Coaching in 2blossom's praktijk

Work life balancing, hoe doe je dat? Soms loop je vast, door ingrijpende veranderingen in je leven of blijf je voor je gevoel in rondjes draaien. Samen onderzoeken we wat jou tegen houdt om je talent te benutten of happy te zijn in het hier en nu. Zijn er patronen waardoor je iets op een bepaalde manier gewend bent te doen, maar die eigenlijk in het hier en nu niet meer werken? D.m.v. inzicht en tools krijg je meer grip op jouw leven.

Meer over 2blossom's coaching

Lekker in je vel?

Op zoek naar balans? Of kun je wel wat energie gebruiken? 2blossom helpt graag met een persoonlijk afgestemd gezondheidsadvies of coaching opdat jij je balans hervindt.

Inschrijven nieuwsbrief - Schrijf je in voor 2blossom's Engelstalige Newsy letter

We worden gebombardeerd met gezondheids-en-voedings-"feiten". 2Blossom brengt het terug naar eenvoud, vanuit holistische visie en gebaseerd op het meest recente onderzoek

Over mij

2blossom heeft één stevige wortel: Laura Hoekstra, 'gezondheidsambassadeur'. Zij volgde de HBO opleiding tot integratief gezondheidstherapeut.
Als gezondheids/voedingskundige & coach werkt zij vanuit de holistische visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De uitdaging ligt er in de balans te vinden. "Dat is mijn passie, mensen helpen het beste uit zichzelf laten halen".

meer over mij
Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB