2Blossom staat voor een integrale aanpak van gezondheid waarbij gekeken wordt naar leefstijl. Moderne ziekteverzuim preventie waarbij niet het klachtenvrij houden maar het optimaliseren van gezondheid het doel is. Een balans tussen goed werkgeverschap en eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. A.d.h.v. een aantal trainingen krijgen uw medewerkers meer inzicht in hun leefstijl & stressbeleving en praktische handvatten om waar nodig deze duurzaam te verbeteren. Ook biedt 2blossom in-company stoelmassages aan.

Stoelmassage

Hoofdpijn, nekpijn, gespannen schouders, het zijn veelgehoorde klachten. Stoelmassage is bewezen effectief in het tegengaan van deze klachten. Daarnaast wordt de medewerker zich bewust van de relatie tussen werkhouding en fysieke klachten. Dit motiveert om vanuit een gezondere houding te gaan werken!

Stoelmassage

Stress preventie

Wat is stress nu precies? Bestaat er zoiets als gezonde stress? Wat gebeurd er in mijn lijf? Is mijn respons behulpzaam of contra-productief? Door inzicht in hoe stress-mechanismen werken bij uw medewerkers en de afdeling als geheel krijgen uw medewerkers inzicht & handvatten om ongezonde stress te helpen voorkomen.

Stress preventie

Gezondheidsadvies

Het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk leefstijl is voor onze gezondheid en ons welbevinden. Tegelijkertijd is er vaak veel verwarring over wat nu gezond is op het gebied van voeding en beweging. 2Blossom geeft uw medewerkers tools om mentaal en fysiek fit te blijven vanuit de laatste inzichten op dit gebied.

Gezondheidsadvies

Effecten stoelmassage

Aanmaak gelukshormonen, een positief effect op het immuunsysteem, pijn-en stressvermindering. Uit onderzoek blijkt dat stoelmassage tal van positieve effecten heeft.

Daarnaast meer creativiteit? Einstein en Kazuhiko Nishi kregen hun creatieve ingevingen tijdens momenten van ontspanning...

Lees er door hieronder te klikken meer over.

Effecten stoelmassage

Massagevormen

De masseurs van 2blossom zijn breed opgeleid en beschikken dus over vakkennis en een uitgebreid repertoire aan massage technieken. Hierdoor kunnen de masseurs een op het individu afgestemde massage geven en actief bijdragen aan het verminderen van spannings-of fysieke klachten.

Lees hier meer over de verschillende massage technieken, hun werking en wat zijn die befaamde "knopen" nu precies?

Massagevormen

Referenties

David Bergal - Trader at Essent Energy Trading

“After 12 hours of staring at a computer screen, with my eyes watering while seated on a rickety chair at work, Laura's massage work was essential for keeping me focused and relaxed at work�?.

Eva Molenaar - Sr. HR Business Partner bij Lexis Nexis

“Ik kijk altijd uit naar de massage. Hierdoor komt de spanning echt los. Dit helpt in het gezond houden van onze medewerkers".

Karen Jenkins - Vice President Researcher Marketing at Elsevier

"2blossom has visited my office for corporate massages for 5 years, and I thoroughly recommend their service. The masseurs professionalism and treatment is top-notch, and their calm, relaxed nature brings a zen atmosphere to our busy office environment".

Fiscaal voordeel: aftrek loonbelasting stoelmassage

Het aanbieden van stoelmassages aan medewerkers is aftrekbaar van de loonbelasting als wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

•De stoelmassages zijn opgenomen in het Arboplan.

•De stoelmassages vinden plaats tijdens werktijd.

•De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd voor de stoelmassage.

•Er is geen aanmerkelijke privébesparing van de werknemer.

Uw personeel fris en gemotiveerd aan het werk?

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers 12% beter presteren als ze goed in hun vel zittten. 20 Minuten massage kan al wonderen doen.

-Bron:Warwick Universiteit, Happiness & Productivity-

Inschrijven nieuwsbrief - Schrijf je in voor 2blossom's Engelstalige Newsy letter

We worden gebombardeerd met gezondheids-en-voedings-"feiten". 2Blossom brengt het terug naar eenvoud, vanuit holistische visie en gebaseerd op het meest recente onderzoek

Over mij

2blossom heeft één vaste wortel: Laura Hoekstra, 'gezondheidsambassadeur', gekwalificeerd als integraal gezondheidsconsulent & coach. Ze helpt organisaties met duurzame inzetbaarheid door het geven van trainingen en het vertalen van beleid naar beleving vanuit een holistische lens. Hierbij bundelt ze haar krachten in analytisch denken en empathie om de grondoorzaken op te sporen en te werken aan oplossingen.” In haar praktijk helpt ze ook cliënten 1 op 1. “Mijn passie is mensen het beste uit zichzelf te laten halen”.

meer over mij
Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB