Samen werken aan natuurlijk evenwicht

Stress, moeheid, hoofdpijn, overgewicht, maag- en darmklachten, last van nek en schouders, burnout of gewoon niet lekker in je vel zitten: het zijn veelgehoorde klachten in onze maatschappij. We leven in een (te) hoge versnelling en raken uit balans. 2blossom helpt mensen op een natuurlijke manier hun evenwicht te herstellen. Weer te voelen wat goed is voor lijf en gezondheid. Klachten zijn een boodschap van het lichaam, daar kun je naar (leren) luisteren. 2blossom werkt daarom heel persoonsgericht: het gaat om jou!

Hulpmiddelen in deze aanpak zijn:

 • gesprekken (coaching)
 • voedingsadviezen
 • massage
 • onderzochte, effectief & veilig bevonden natuurlijke middelen (EBM: Evidence Based Medicine)
 • aandacht voor stresspreventie (voeding, bewegen, omgaan met emoties)
 • zelfherstellend vermogen
 • inspiratie: van belemmeringen naar mogelijkheden


2blossom gelooft in een samenspel van reguliere en natuurlijke geneeskunde. Bij klachten is het daarom goed om altijd eerst naar de huisarts te gaan. Een behandeling van 2blossom kan ook heilzaam zijn als aanvulling op behandeling van arts en/of psycholoog; 2blossom streeft in die gevallen altijd naar overleg met de andere betrokken specialist(en).

Prijzen & werkwijze praktijk:

Als je aanvullend verzekerd bent, wordt je behandeling in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed.

 
Prijzen:

 • Een gezondheids-en/of coachingsconsult duurt standaard 1 uur en kost € 75,-      
 • Voor gezondheidsadvies geldt: Het eenmalige intakegesprek van circa 1,5 uur kost € 90,-      
 • Voor het schrijven van een individueel, gedetailleerd gezondheidsplan rekent 2blossom eenmalig € 150,-
 • Binnen bedrijven verzorgt 2blossom individuele consultaties. Neem contact op voor een offerte op maat.

Werkwijze

 • Het intakegesprek is een belangrijke basis van het behandelplan. In 1,5 uur bespreken we eventuele klachten of knelpunten, maar ook je levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan je eet- en bewegingspatroon en de manier waarop je omgaat met stress & emoties.
 • Na het intakegesprek stelt 2blossom een gezondheidsplan op die jouw specifieke klachten adresseert op het gebied van voeding, lifestyle, zo nodig suppletie en in sommige gevallen een advies om bloed te laten te prikken via jouw huisarts.
 • Het behandelplan is een startpunt en wordt waar nodig gaandeweg bijgesteld.
 • Ben je onder behandeling bij een arts of psycholoog en wil je dat ondersteunen met aanpassingen in je levensstijl? Dan kan 2blossom in overleg een aanvullende behandeling bieden, bijvoorbeeld met voedingsadviezen. Overleg is altijd het uitgangspunt. Je kunt een kopie van jouw gezondheidsplan aan jouw behandelaar geven. Indien nodig ontvang je een behandelformulier dat je kunt afgeven bij je arts of psycholoog.
 • Je zelfherstellende vermogen is de insteek van elke behandeling. 2blossom ondersteunt je met de behandeling en biedt handreikingen om ook in het dagelijkse leven een gezonde, evenwichtige levenshouding te vinden.


Vragen over jouw specifieke situatie? Neem dan contact op over de mogelijkheden.

ALS JE AANVULLEND VERZEKERD BENT, WORDT JE BEHANDELING IN DE MEESTE GEVALLEN (GEDEELTELIJK) VERGOED.

 • Vaak geldt er een minimum vergoeding per dag en per jaar. Dit verschilt per verzekeraar. Weet je de naam van je zorgpakket? Kijk hier hoe dit bij jouw verzekeraar geregeld is.

Referenties

Jolanda van der Heijden

Laura gaat zeer gedegen te werk op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en kijkt naar wat er in je geest en lijf speelt. Door haar adviezen is mijn dochter vrijwel vrij van migraine. Ik ben heel blij dat we met deze klacht bij Laura terecht zijn gekomen.

Jolanda de Rijk

"Toen ik in de overgang kwam vroeg ik haar advies. Zij gaf mij natuurlijke medicijnen om mijn overgangsklachten en slaapproblemen te verminderen. Ik heb er nog steeds heel veel baat bij. Laura is heel zorgzaam, je voelt dat ze je echt wil helpen."

Roos

Het was een hele fijne ervaring om door Laura geholpen te worden. Gedurende het gesprek dat je vooraf voert gaf ze mij het gevoel dat ze er serieus en aandachtig mee bezig was. Ik kreeg een rapport opgestuurd waar o.a. in stond wat wel en niet goed was om te eten. Na het volgen van het rapport is de migraine aanzienlijk minder geworden. Zonder Laura was dit nooit gelukt!"

Met welke klachten kan ik terecht bij 2blossom?

Welke klachten behandeld 2blossom? Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op 2blossom's Type klachten pagina.

Inschrijven nieuwsbrief - Schrijf je in voor 2blossom's Engelstalige Newsy letter

We worden gebombardeerd met gezondheids-en-voedings-"feiten". 2Blossom brengt het terug naar eenvoud, vanuit holistische visie en gebaseerd op het meest recente onderzoek

Over mij

2blossom heeft één stevige wortel: Laura Hoekstra, 'gezondheidsambassadeur'. Zij volgde de HBO opleiding tot integratief gezondheidstherapeut.
Als gezondheids/voedingskundige & coach werkt zij vanuit de holistische visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De uitdaging ligt er in de balans te vinden. "Dat is mijn passie, mensen helpen het beste uit zichzelf laten halen".

meer over mij
Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB