Iedereen is anders, daarom is een behandeling altijd maatwerk. Soms zijn (coachings)gesprekken en adviezen voldoende, soms ondersteund 2blossom met natuurlijke middelen waarvan de effectiviteit wetenschappelijk onderbouwd is. Voor 2blossom staat samenwerking voorop tussen CAM (Complementary Alternative Medicine) & conventionele geneeskunde. Het beste uit twee werelden.

Als je aanvullend bent verzekerd, wordt de behandeling in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed. Kijk rechtsonder op deze pagina wat voor jouw polis geldt.

Coaching

Merk je dat je ergens in vastloopt of denkt: hoe nu verder? Wat wil ik eigenlijk? Wat houdt mij tegen? Vanuit je opvoeding, omgeving & cultuur leer je gewoontes en gedrag aan. Soms loop je verder op in je leven vast en merk je dat een bepaalde gewoonte of gedrag in het hier en nu niet meer werkt of je soms juist tegenwerkt. Je er van weerhouden je talent te verwezenlijken of om je happy te voelen. D.m.v. bewustwording en praktische handvatten ondersteund 2blossom je om het beste uit jezelf te halen.

Meer over coaching

Gezondheidsadvies

Wil je bewust met voeding om gaan alleen zie je door de bomen het bos niet meer door alle tegenstrijdigheden in gezondheidsland? Of heb je last van een chronische fysieke klacht? Met een gezonde, op jou afgestemde lifestyle kun je jezelf helpen om weer in balans te komen. 2Blossom behandeld altijd de hele mens en kijkt dus naar het bredere plaatje. Hoe ga je om met stress, hoe en wat eet je, wat betekent jouw klacht in je leven. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.

Lees meer over natuurlijk evenwicht

Type klachten

Met welke klachten kan ik terecht? Omdat 2blossom de gehele mens behandeld werkt 2blossom met zeer uiteenlopende klachten. Wanneer je bijv. stress hebt, heeft dit zijn weerslag op je lichaam. Het immuunsysteem wordt getemperd, de hartslag gaat omhoog, maar het kan ook spastische darm klachten geven, eczeem, hoofdpijn etc.

Meer over type klachten

Specialisaties

Naast het werken met een breed scala aan klachten is Laura gespecialiseerd in het werken met stress gerelateerde klachten zoals een gespannen gevoel, burn-out klachten, spastische darm etc. Ook werkt ze veel met milde angsten en lichte tot milde depressie (in dit laatste geval altijd in overleg met de behandelend psycholoog, psychiater en/of huisarts).

Meer over specialisaties

Achtergrondinformatie

2blossom werkt vanuit een holistische visie waarbij de mens wordt gezien als een onlosmakelijke combinatie van lichaam en geest. In de achtergrondinformatie vindt u meer informatie over 2blossom's werkwijze: gezonde voeding, integratieve geneeskunde, Evidence Based Medicine (EBM) in de vorm van fythotherapie, principes van holisme en sport/beweging.

Achtergrond informatie

Referenties

Milco

'Ik kwam in aanraking met Laura omdat mijn dochter door een ongeluk in een coma is geraakt. Hierdoor had ik heel veel last van spanningen en onrust in mijn leven. Laura luistert echt naar je en neemt de tijd voor je. Laura interesseert zich echt voor je. Naast onze coachingsgesprekken, schrijft ze mij Bach bloesems voor, dit brengt me tot rust zodat ik weer beter kan functioneren'.

Cassandra Steer

'Elke massage bij Laura is compleet anders, en altijd een heerlijke ervaring. Dit komt doordat zij elke keer heel goed luistert naar wat het lichaam nodig heeft. Ik krijg soms diep ontspannende massages, soms energie opwekkend, en soms therapeutische als ik specifieke spierklachten heb. Laura heeft, door al haar jaren training en ervaring, en ook door haar eigen persoonlijkheid, een bijzondere combinatie van vakkundigheid en mensenkennis. Dit zijn werkelijk de beste massages die ik ooit heb gehad, en ik raad haar van harte aan'.

Marloes van Schalkwijk

'Laura neemt de tijd voor je en luistert oprecht. Je merkt dat ze ontzettend veel kennis en ervaring in huis heeft, die ze dan ook gebruikt om de juiste vragen te stellen en zeer waardevolle tips te geven. Een consult bij haar geeft nieuwe inspiratie en moed!'

ALS JE AANVULLEND VERZEKERD BENT, WORDT JE BEHANDELING IN DE MEESTE GEVALLEN (GEDEELTELIJK) VERGOED.

  • Vaak geldt er een minimum vergoeding per dag en per jaar. Dit verschilt per verzekeraar. Weet je de naam van je zorgpakket? Kijk hier hoe dit bij jouw verzekeraar geregeld is.

Met welke klachten kan ik terecht bij 2blossom?

Ben je benieuwd welke klachten wij bij 2Blossom vooral verhelpen? Neem dan een kijkje op 2blossom's "type klachten" pagina.

Inschrijven nieuwsbrief - Schrijf je in voor 2blossom's Engelstalige Newsy letter

We worden gebombardeerd met gezondheids-en-voedings-"feiten". 2Blossom brengt het terug naar eenvoud, vanuit holistische visie en gebaseerd op het meest recente onderzoek

Over mij

2blossom heeft één stevige wortel: Laura Hoekstra, 'gezondheidsambassadeur'. Zij volgde de HBO opleiding tot integratief gezondheidstherapeut.
Als gezondheids/voedingskundige & coach werkt zij vanuit de holistische visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De uitdaging ligt er in de balans te vinden. "Dat is mijn passie, mensen helpen het beste uit zichzelf laten halen".

meer over mij
Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB