Iedereen is anders, daarom is een behandeling altijd maatwerk. Soms zijn (coachings)gesprekken en adviezen voldoende, soms ondersteund 2blossom met natuurlijke middelen waarvan de effectiviteit wetenschappelijk onderbouwd is. Voor 2blossom staat samenwerking voorop tussen CAM (Complementary Alternative Medicine) & conventionele geneeskunde. Het beste uit twee werelden.


Coaching

Merk je dat je ergens in vastloopt of denkt: hoe nu verder? Wat wil ik eigenlijk? Wat houdt mij tegen? Vanuit je opvoeding, omgeving & cultuur leer je gewoontes en gedrag aan. Soms loop je verder op in je leven vast en merk je dat een bepaalde gewoonte of gedrag in het hier en nu niet meer werkt of je soms juist tegenwerkt. Je er van weerhouden je talent te verwezenlijken of om je happy te voelen. D.m.v. bewustwording en praktische handvatten ondersteund 2blossom je om het beste uit jezelf te halen.

Meer over coaching

Gezondheidsadvies

Wil je bewust met voeding om gaan alleen zie je door de bomen het bos niet meer door alle tegenstrijdigheden in gezondheidsland? Of heb je last van een chronische fysieke klacht? Met een gezonde, op jou afgestemde lifestyle kun je jezelf helpen om weer in balans te komen. 2Blossom behandeld altijd de hele mens en kijkt dus naar het bredere plaatje. Hoe ga je om met stress, hoe en wat eet je, wat betekent jouw klacht in je leven. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.

Lees meer over natuurlijk evenwicht

Referenties

Milco

'Ik kwam in aanraking met Laura omdat mijn dochter door een ongeluk in een coma is geraakt. Hierdoor had ik heel veel last van spanningen en onrust in mijn leven. Laura luistert echt naar je en neemt de tijd voor je. Laura interesseert zich echt voor je, dit brengt me tot rust zodat ik weer beter kan functioneren'.

Hetty

'Laura heeft de kwaliteit om binnen heel korte tijd het probleem waar je mee zit inzichtelijk te maken. Ze weet zo te coachen dat je zelf je eigen oplossingen vindt. Ik heb haar ervaren als integer, warm en to the point'.

Marloes van Schalkwijk

'Laura neemt de tijd voor je en luistert oprecht. Je merkt dat ze ontzettend veel kennis en ervaring in huis heeft, die ze dan ook gebruikt om de juiste vragen te stellen en zeer waardevolle tips te geven. Een consult bij haar geeft nieuwe inspiratie en moed!'

.

Inschrijven nieuwsbrief - Schrijf je in voor 2blossom's Engelstalige Newsy letter

We worden gebombardeerd met gezondheids-en-voedings-"feiten". 2Blossom brengt het terug naar eenvoud, vanuit holistische visie en gebaseerd op het meest recente onderzoek

Over mij

2blossom heeft één vaste wortel: Laura Hoekstra, 'gezondheidsambassadeur', gekwalificeerd als integraal gezondheidsconsulent & coach. Ze helpt organisaties met duurzame inzetbaarheid door het geven van trainingen en het vertalen van beleid naar beleving vanuit een holistische lens. Hierbij bundelt ze haar krachten in analytisch denken en empathie om de grondoorzaken op te sporen en te werken aan oplossingen.” In haar praktijk helpt ze ook cliënten 1 op 1. “Mijn passie is mensen het beste uit zichzelf te laten halen”.

meer over mij
Om kwaliteit te borgen is 2blossom aangesloten
bij de beroepgroep NWP en koepelorganisatie KAB